Thursday, October 31, 2013

18sx - Untuk pasangan berkahwin sahajaKalau orang lelaki bersembang tentang zakar, pastinya masing-masing akan mengaku zakar mereka besar dan panjang serta mampu memuaskan pasanggan mereka. Tapi adakah mereka berani membuktikan kata-kata mereka dengan menunjukkan 'anu' mereka?

Mungkin ada yang berani dan ada yang tidak. Yang beraninya kerana mereka betul-betul mempunyai zakar yang besar dan panjang dan mereka bangga dengan saiz zakar mereka. Yang tidak berani mungkin kerana malu sama ada malu menunjukkan zakar ataupun malu menunjukkan zakar mereka yang kecil.

Tiada siapa yang tahu saiz zakar anda melainkan anda, isteri anda atau orang yang pernah melihatnya sendiri. Jika isteri anda tidak berkata-kata apa terhadap saiz zakar anda, mungkin mereka merasakan ianya biasa saja. Tapi jika ianya kecil, apakah perasaan anda sekiranya isteri anda berkata, "Comelnya!"? Walaupun comel itu bererti cantik tetapi dalam perihal zakar ianya sesuatu yang amat memalukan kaum lelaki.

Tetapi apa pula perasaan anda jika isteri anda mengatakan, "Besarnya bang!"? Pasti ianya membuatkan anda rasa bangga. Secara tidak langsungnya setiap lelaki tahu mempunyai zakar yang besar adalah seperti mempunyai 'kuasa' yang akan menguasai pasangan mereka. Ia juga menunjukkan setiap lelaki sejati pastinya mahu mempunyai zakar yang besar dan panjang.

Jangan pandang remeh tentang saiz zakar walaupun ketika anda masih bujang. Kerana semasa malam pertama perkahwinan anda nanti, pastinya ada sesuatu yang ingin anda kagumkan kepada pasangan anda melainkan hadiah kahwin yang anda terima. Jika anda pandang remeh, mungkin ianya sudah terlambat nanti.

Oleh itu, saya ingin kongsikan satu kajian mengenai punca zakar Lelaki Malaysia kecil dan lemah. Anda boleh download secara percuma melalui link ini.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...